17 APRIL 2018       7A ODENPLAN, STOCKHOLM 

CUSTOMER INSIGHT
SUMMIT

FROM DATA TO IMPACT

BOKA EARLIEST BIRD BILJETT (SPARA 2000 KR)

Customer Insight Summit ger dig det senaste inom kundinsikt och analys. En dag fylld med kunskap, inspiration, nya lösningar och konkreta tips att ta med tillbaka till din organisation. Fokus ligger på hur du kan förbättra ditt strategiska tänkande och hur du får affärsvärde av all data och alla insikter. Du får även möjlighet att träffa branschkollegorna och utbyta erfarenheter med personer i en liknande roll som du. Customer Insight Summit är den ledande konferensen för dig som arbetar med kundinsikt, analys och datainsamling.

    Lär av de bästa experterna och företagen
Vi har samlat några av de främsta experter inom området, blandat med praktikfall från företag som ligger i framkant.

    Träffa kollegorna i branschen 
Nätverka och dela erfarenheter med personer i liknande roll som du. Missa inte Insight Bar direkt efter konferensen!

  99% nöjda deltagare senaste
Förra årets upplaga hade 99% nöjda deltagare enligt vår utvärdering.

 

Customer Insight Summit ger dig det senaste inom kundinsikt och analys. En dag fylld med kunskap, inspiration, nya lösningar och konkreta tips att ta med tillbaka till din organisation. Under dagen får du lyssna till några av de främsta experterna inom området, blandat med praktikfall från företag i framkant. Fokus ligger på hur du kan förbättra ditt strategiska tänkande och hur du får affärsvärde av all data och alla insikter. Du får även möjlighet att träffa branschkollegorna och utbyta erfarenheter med personer i en liknande roll som du. Customer Insight Summit är den ledande konferensen för dig som arbetar med kundinsikt, analys och datainsamling.

 

    Lär av de bästa experterna och företagen
Vi har samlat några av de främsta experter inom området, blandat med praktikfall från företag som ligger i framkant.

    Träffa kollegorna i branschen 
Nätverka och dela erfarenheter med personer i liknande roll som du. Missa inte Insight Bar direkt efter konferensen!

    99% nöjda deltagare senaste
Förra årets upplaga hade 99% nöjda deltagare enligt vår utvärdering.

 

Några som deltog senast ❤

Talare


Har du tips på talare eller vill du själv tala på konferensen?

Tom De Ruyck

Head of Insight Activation, InSites Consulting

Tom is a Managing Partner at InSites Consulting (one of the world's most innovative marketing consultancy and consumer research firms) where he is responsible for innovation and advising global brands (IKEA, Heineken,...). He is also a Professor at different business schools in Europe and on the board of several (industry) organisations.

He is co-author of 'The Consumer Consulting Board'​ and published over 70 white papers, articles in academic journals, business books and trade magazines. Besides that, he is an influential blogger and tweeter (@tomderuyck).

Tom was awarded for his work many times, amongst others by the American Marketing Association, ESOMAR and the CMO Council USA and Asia.

Lars Rönnbäck

Forskare på Stockholms Universitet & Grundare Up to change

Lars Rönnbäck arbetar som konsult hos Up to Change och som forskare vid Stockholms Universitet. Han har en master i matematik från Uppsala Universitet och har specialiserat sig inom informationsmodellering och modeller för lönsamhetsprognoser. Han har arbetat med några av de största bolagen inom bank, finans och detaljhandel i Sverige och har mer än tio års erfarenhet av Business Intelligence och Ankarmodellering.

Mattias Andersson

Partner, Friends & Insights

Mattias har gedigen erfarenhet av Analys- och CRM. Innan han startade Friends & Insights arbetade han som Head of CRM Analytics på Scandinavian Airlines där ett av huvuduppdragen var arbetet med den digitala transformationen som ledde till ett mer kundinsikts- och datadrivet SAS. Dessförinnan var han bl a CRM & Kundklubbsansvarig för Twilfit, samt Analyschef för mobiloperatören 3. Mattias medverkar även i boken ”30 Advices from 30 Greatest Professionals in CRM and Customer Service in the World".

Robert Moberg

Head of CRM Analytics, SAS

Robert Moberg, har sen examen från statistikerlinjen i Linköping 1996, jobbat med avancerad analys i olika befattningar och branscher. Bland tidigare arbetsgivare återfinns mobiloperatören 3, NetEnt, Carat, SAS Institute, IBM (Stockholm och Brisbane) och nu senast som Chief Analyst på analyshuset Houston Analytics. Roberts erfarenheter från en mängd olika fallstudier och utmaningar ger en god grund att applicera såväl metod som teknik och algoritmer för en datadriven lösning för ett sofistikerat CRM-arbete.

Mats Gustafsson

Grundare, Wednesday Relations

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Program


Programmet är under konstruktion och uppdateras löpande. 

09.00

Välkomna

Dagens moderator hälsar alla välkomna.

Mats Gustafsson

Grundare, Wednesday Relations

7A Odenplan

Taking Research Forward

Market Research trends to act upon Today, start working on for Tomorrow and to create a vision around for the Day after Tomorrow.

Tom De Ruyck

Head of Insight Activation, InSites Consulting

7A Odeplan

Data- och kundinsiktsdriven kommunikation - Tips och trix från en 45-årig Digital Immigrant

Utvecklingen går i en rasande takt idag och det kan vara svårt att hänga med, speciellt om man är en Digital Immigrant. Mattias Andersson har satt ihop en topplista över konkreta tips kring hur företag och organisationer kan nyttja några av de oändliga möjligheter som dagens teknik erbjuder. Föredraget kommer dock inte bara behandla de tekniska möjligheterna. För även om du har världens bästa system och oändligt med data så måste dagens företag arbeta på ett annat sätt för att kunna kapitalisera på detta fullt ut.

Mattias Andersson

Partner, Friends & Insights

7A Odenplan

Case Datadriven optimerad kundupplevelse på SAS

Varje år reser 80 000 passagerare med SAS. 80 000 olika individer med unika behov och preferenser. För att kunna möta dessa förväntningar har vi skapat en plattform för digitaliserad personaliserad kommunikation – en plattform under utveckling som behöver bestyckas med smart prediktiv intelligens som kan ta oss framåt med smarta kanalval, rätt och relevant budskap och tonalitet Allt med det stora målet för ögonen att klargöra för kunderna att vi är det bolag som bäst förstår dem och att vi är bäst på att möta deras förväntningar och behov och därmed bör vara det självklara valet för kundens nästa resa. Presentationen kommer att ta upp processens skeende och utmaningar, hur vi kapitaliserar på analysens stora nytta och hur vi ska ta detta till nästa nivå.

Robert Moberg

Head of CRM Analytics, SAS

Den mätbara kunden

Mer information om denna programpunkt kommer inom kort.

Lars Rönnbäck

Forskare på Stockholms Universitet & Grundare Up to change

16.50

7A Odenplan

Summering och avslut

Dagens moderator summerar och avslutar dagen

Mats Gustafsson

Grundare, Wednesday Relations

17.00

Baren

Insight Bar

Utbyt erfarenheter och mingla med branschkollegor och talare. 
Vi bjuder på öl, vin och alkoholfritt.

Med reservation för eventuella ändringar

Biljetter


Erbjudanden
Gå 2 eller fler: 500 SEK rabatt per biljett. (Gäller vid samtidig anmälan)
Välgörenhetsorganisationer: 40% rabatt på ord pris. (Ange rabattkod VIP90)

EARLY BIRD

Konferensbiljett

Boka tidigt och spara 1000 kr på deltagaravgiften. Early bird gäller t.o.m. 9 mars 2018.

3490 kr
BOKA BILJETT

Early Bird - Kombobiljett

Konferens + Masterclass

Boka konferens och masterclass samtidigt och få 1000 kr rabatt på kursavgiften.

5480 KR
Boka biljett

ORDINARIE

Konferensbiljett


Ordinarie pris gäller från den 10 mars 2018. 

4490 kr
Boka biljett